Witaj, gość! [ Zarejestruj się | Zaloguj sięRSS Feed

 

1000 euro netto (na rękę)

Dam pracę w Niemczech pakowacz-pracownik produkcji wędlin bez języka, Karlsruhe

  • Kraj: Niemcy
  • Miasto lub region: Karlsruhe
  • Znajomość języka: Bez znajomości języka
  • Zakwaterowanie: Zapewnione zakwaterowanie płatne
  • Data rozpoczęcia pracy: od zaraz
  • Długość umowy: umowa o pracę
  • Opublikowany: 19 października 2016 05:41
  • Wygasa: Ogłoszenie wygasło
Dam pracę w Niemczech pakowacz-pracownik produkcji wędlin bez języka, Karlsruhe

Opis

Firma z Karlsruhe poszukuje pakowaczy – pracowników produkcji do pracy w Niemczech przy pakowaniu i wyrobie wędlin. Zatrudnienie możliwe bez znajomości języka, zakwaterowanie zapewnione odpłatnie.

Firma Meat-Pros jest prężnie rozwijającą się firmą, która od początku swojej działalności ukierunkowana jest na zdobywanie rynków europejskich. Obecnie prowadzimy działalność na terenie Polski i Niemiec.

Poszukujemy kandydatów do pracy w zakładach mięsnych w Niemczech, w Karlsruhe i Rostocku.

Oferujemy pracę na stanowisku pracownik produkcji / pakowacz. Osoby bez doświadczenia wykonują prace pomocnicze związane z produkcją wędlin, wyrobów grillowych oraz pakowaniem.

Oferujemy:
-atrakcyjne wynagrodzenie,
- stabilną pracę na niemieckich warunkach,
-zakwaterowanie,
-opiekę polskiego brygadzisty.

Wymagamy:
- zaangażowania, samodyscypliny oraz poważnego stosunku do wykonywanej pracy,
- dyspozycyjności, gotowości wyjazdu do Niemiec od zaraz,
- punktualności, zdyscyplinowania,
- umiejętności pracy w zespole.

Zainteresowane osoby prosimy o kontakt:
Szymon Pliszka
Specjalista ds. rekrutacji
Tel. +48 665 701 788
Email: s.pliszka@meatpros.com.pl

     

ID ogłoszenia: 6545805e14dbadcb

ilość wszystkich wyświetleń: 159, dzisiaj: 1

  

Linki sponsorowane

Zostaw odpowiedź

Musisz być zalogowany aby dodać komentarz.

Aby skontaktować się z autorem ogłoszenia, wypełnij poniższy formularz.

Informacje o autorze ogłoszenia

Inne przedmioty dodane przez s.pliszka@meatpros.com.pl

Ostatnie przedmioty dodane przez s.pliszka@meatpros.com.pl »